افسردگی پنهان(masked depression) یا افسردگی خندان (smile depression)
گاهی فرد به ظاهر شاد و شنگول است و حتی شاید به ظاهر شادتر از افراد سالم و غیر افسرده باشد اما در درون خود چنین حسی را ندارد و در واقع غم و اندوه درونی بالایی دارد. این بیماری یا حالت را افسردگی پنهان یا افسردگی خندان نامیده اند.
(خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است،کارم از گریه گذشته است،به آن میخندم )
افرادی که افسرده خندان هستند در عین حال که غمگین و افسرده هستند، کارهای روزمره خود را نیز انجام میدهند، و مثل سایر بیماران افسرده نیستند که گوشه گیر و کم تحرک باشند، به این دلیل به این نوع از افسردگی اصطلاح walking depression داده شده است.اگر میخواهید بدانید افسرده خندان هستید یا نه به موارد زیر توجی کنید.
از هیچ چیز لذت نمی برید
اگر نمی توانید به یاد بیاورید که آخرین زمانی که واقعاً از زندگی خود لذت برده اید چه زمانی بوده است، می تواند علامتی از افسردگی باشد . همچنین اگر یافتن آنچه که شما را امیدوار کند برایتان دشوار است، نشان دهنده این است که مشکلی وجود دارد.
انرژی شما کم است
به سختی می توانید ادامه دهید. سطح انرژی شما می تواند نشان دهنده بسیار خوبی از سلامت شما باشد، حتی اگر برنامه روزانه خود را هر روز ادامه می دهید.
مرتب آزرده و یا عصبانی می شوید
وقتی که احساسات خود را از پایه خفه می کنید، کنترل آنها زمانی که هجوم می آورند دشوار می شود.
تجربه عصبانیت و یا آزردگی شدید زمانی که با آنچه که اتفاق افتاده تناسبی ندارد، علامتی است مبنی بر اینکه چیزی بیشتر از آنچه که فکر می کنید شما را آزار می دهد.
به خود می گویید: نمی توانم
افرادی که با افسردگی خندان زندگی می کنند از تغییر برنامه روزانه خود واهمه دارند چرا که از تجربه احساسات منفی که با آنها روبرو می شوند گریزانند.
اگر مکرراً تفریحات پیشنهاد شده با دیگران را رد می کنید و یا به دنبال توجیه آن هستید که مرخصی نداشته باشید، به معنای آن است که به دنبال ادامه دادن زندگی خود بدون تغییر هستید.
شب ها احساس بهتری دارید
صبح ها به فکر تمامی کارهایی که باید در طول آن روز انجام دهید هستید. اگرچه در کنار دیگران هستید اما فاصله ای را با آنها احساس می کنید.
درمان
درمان این نوع از بیماری میتواند شامل رواندرمانی توسط روانشناس و دارو درمانی( در صورت نیاز و تشخیص روانشناس) توسط روانپزشک است.در رواندرمانی روشهای شناختی-رفتاری و نیز درمان فراشناخت بسیار موثر است که البته هیپنوتیزم میتواند این درمان را تکمیل کند.
================
کلمات کلیدی=افسردگی خندان،افسرگی در عین خندان بودن،درمان افسردگی خندان،تشخیص افسردگی خندان،تشخیص و درمان بیماری افسردگی خندان.افسردگی خندان،افسرگی در عین خندان بودن،درمان افسردگی خندان،تشخیص افسردگی خندان،تشخیص و درمان بیماری افسردگی خندان.
متاسفم! ارسال دیدگاه بسته شده است.